Ons team

VMF Stables bestaat uit een team van vaste medewerkers, ruiters c.q. amazones en stagiaires.
Ze hebben allemaal één ding gemeen: een passie voor paarden.

Liesbeth van Oosten

EIGENARESSE

Liesbeth brengt haar hele leven al tussen de paarden door. Na het afronden van de instructeursopleiding en actief te zijn geweest in de wedstrijdsport heeft ze jaren een pensionstal gerund. Met het realiseren van de nieuwe accommodatie van VMF Stables is haar droom uitgekomen en kan ze naast het management genieten van de dressuursport maar vooral van de paarden.

Leo van Oosten

EIGENAAR

Leo is een groot liefhebber van alles wat met sport te maken heeft, zo ook van de paardensport. Daarnaast weet hij door zijn Judo verleden heel goed wat er bij komt kijken om de top te bereiken. Door Liesbeth heeft ook Leo een passie voor paarden gekregen.

Stephanie de Frel

STALAMAZONE

Na een succesvolle pony- en jeugdcarrière en een opleiding in Deurne is Stephanie de vaste amazone van VMF Stables geworden. De talentvolle amazone heeft hier inmiddels al meerdere paarden opgeleid tot Grand Prix-niveau. Deze paarden brengt zij met succes uit op wedstrijd. Stephanie woont en werkt in Ellemeet en is geboren in het Zeeuws-Vlaamse Koewacht.

Alyssa Baljeu

STALMANAGEMENT

Alyssa heeft een passie voor paarden en alles wat met hun verzorging te maken heeft. Ze heeft haar opleiding in Deurne met succes afgerond en neemt nu een groot deel van het stalmanagement voor haar rekening. Alyssa woont in het naast Ellemeet gelegen dorp Scharendijke en is al enige jaren een waardevolle kracht in ons team.

Laura Rique

STALAMAZONE

Laura is sinds 2016 in dienst bij VMF Stables voor het opleiden van vooral onze jonge paarden. Ze is geboren in Zwitserland maar is door haar Spaanse vader en Deense moeder een echte wereldreiziger. Na haar hippische opleiding in Spanje heeft ze enkele jaren in Amerika gewerkt als stalamazone bij Lars Peterson. Nu ze weer terug is in Nederland is ze neergestreken in Ellemeet.

Whitney Breure

STALMANAGEMENT

Whitney is opgegroeid in een heuse paardenfamilie. Haar moeder runt een pensionstal in Sint-Maartensdijk en Whitney is met haar eigen paarden actief in de wedstrijdsport. Ze is een harde werker en met haar vrolijke karakter een fijne toevoeging aan ons team.