Wij zijn VMF Stables

Introductie

VMF Stables ligt op anderhalf uur rijden van Schiphol en slechts een uur van Rotterdam The Hague Airport. Zo zijn wij ook ideaal bereikbaar voor internationale contacten.

De stal heeft beschikking over zo’n 5,5 hectare weidegang, een binnen- en buitenrijbaan, verschillende paddocks, ruime boxen en een gemotiveerd team van professionele medewerkers. Eigenaresse Liesbeth van Oosten is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en is continu op zoek naar 'de crème de la crème' van dressuurpaarden. Door haar jarenlange ervaring heeft zij daar een goed oog voor ontwikkeld. Dat blijkt wel uit de goed presterende paardenselectie die VMF Stables gehuisvest heeft.

Wij zijn VMF Stables Wij zijn VMF Stables Wij zijn VMF Stables Wij zijn VMF Stables Wij zijn VMF Stables Wij zijn VMF Stables

Onze diensten

Een van de diensten die VMF Stables biedt is het trainen en/of uit laten brengen van uw paard op wedstrijd. Om het beste uit u en uw paard te halen bieden wij ook instructie bij een van onze gediplomeerde instructeurs. VMF Stables is een veelzijdig bedrijf waarbij alles draait om kwaliteit en het paardenwelzijn.

Internationale klanten

Naast het trainen en uitbrengen van paarden biedt VFM Stables nog extra diensten aan voor haar internationale klanten. Wij verzorgen o.a. het transport van en naar de luchthaven, het boeken van hotelkamers, vervoer tussen het hotel en VMF Stables, de volledige export van uw dressuurpaard en het begeleiden van de benodigde keuringen.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie over ons bedrijf kunt u altijd contact opnemen of een bezoek brengen aan onze stallen.

More informationContact