Ons team

VMF Stables bestaat uit een team van vaste medewerkers, ruiters c.q. amazones en stagiaires.
Ze hebben allemaal één ding gemeen: een passie voor paarden.

Liesbeth van Oosten

EIGENARESSE

Liesbeth brengt haar hele leven al tussen de paarden door. Na het afronden van de instructeursopleiding en actief te zijn geweest in de wedstrijdsport heeft ze jaren een pensionstal gerund. Met het realiseren van de nieuwe accommodatie van VMF Stables is haar droom uitgekomen en kan ze naast het management genieten van de dressuursport maar vooral van de paarden.

Leo van Oosten

EIGENAAR

Leo is een groot liefhebber van alles wat met sport te maken heeft, zo ook van de paardensport. Daarnaast weet hij door zijn judo verleden heel goed wat er bij komt kijken om de top te bereiken. Door Liesbeth heeft ook Leo een passie voor paarden gekregen.

Stephanie de Frel

STALAMAZONE

Na een succesvolle pony- en jeugdcarrière en een opleiding in Deurne is Stephanie de vaste amazone van VMF Stables geworden. De talentvolle amazone heeft hier inmiddels al meerdere paarden opgeleid tot Grand Prix-niveau. Deze paarden brengt zij met succes uit op wedstrijd. Stephanie woont en werkt in Ellemeet en is geboren in het Zeeuws-Vlaamse Koewacht.

Ronald Lammerink

MANAGER

Ronald is binnen de VMF familie verantwoordelijk voor het management en de marketing.

Daphne van Splunter

STALMANAGEMENT

Daphne regelt bij VMF fulltime het reilen en zeilen in de stallen. Zij heeft vier jaar op het hippische centrum in Ouddorp gewerkt. Zij is al vanaf jonge leeftijd een paardenliefhebber en is een goede aanvulling in ons team.

Whitney Breure

STALMANAGEMENT

Whitney is opgegroeid in een heuse paardenfamilie. Haar moeder runt een pensionstal in Sint-Maartensdijk en Whitney is met haar eigen paarden actief in de wedstrijdsport. Ze is een harde werker en met haar vrolijke karakter een fijne toevoeging aan ons team.

Jasmijn den Herder

STALRUITER

De 29-jarige Jasmijn is partime in dienst en verantwoordelijk voor de jonge paarden. Jasmijn beweegt zich al haar leven tussen de paarden, ze volgde de opleiding paardenhouderij en ze is een gediplomeerd ORUN instructrice.