Ons team

VMF Stables bestaat uit een team van vaste medewerkers, ruiters c.q. amazones en stagiaires.
Ze hebben allemaal één ding gemeen: een passie voor paarden.

Liesbeth van Oosten

EIGENARESSE

Liesbeth brengt haar hele leven al tussen de paarden door. Na het afronden van de instructeursopleiding en actief te zijn geweest in de wedstrijdsport heeft ze jaren een pensionstal gerund. Met het realiseren van de nieuwe accommodatie van VMF Stables is haar droom uitgekomen en kan ze naast het management genieten van de dressuursport maar vooral van de paarden.

Leo van Oosten

EIGENAAR

Leo is een groot liefhebber van alles wat met sport te maken heeft, zo ook van de paardensport. Daarnaast weet hij door zijn judo verleden heel goed wat er bij komt kijken om de top te bereiken. Door Liesbeth heeft ook Leo een passie voor paarden gekregen.

Ronald Lammerink

MANAGER

Ronald is binnen de VMF familie verantwoordelijk voor de trainingen, het management en de marketing.

Geert-Jan Raateland

Stalruiter

Geert-Jan is sinds december 2019 bij VMF Stables in pension komen te staan met een aantal van zijn eigen paarden.

Naast zijn eigen paarden traint hij sinds kort een aantal VMF paarden. Wij als VMF zijn erg blij met deze samenwerking. Geert-Jan is een getalenteerde ruiter met een groot hart voor paarden.

Whitney Breure

STALMANAGEMENT

Whitney is opgegroeid in een heuse paardenfamilie. Haar moeder runt een pensionstal in Sint-Maartensdijk en Whitney is met haar eigen paarden actief in de wedstrijdsport. Ze is een harde werker en met haar vrolijke karakter een fijne toevoeging aan ons team.

Jasmijn den Herder

STALRUITER

De 29-jarige Jasmijn is partime in dienst en verantwoordelijk voor de jonge paarden. Jasmijn beweegt zich al haar leven tussen de paarden, ze volgde de opleiding paardenhouderij en ze is een gediplomeerd ORUN instructrice.