Over ons

INTRODUCTIE

Wij zijn
VMF Stables

Dressuur- en handelsstal VMF Stables is gelegen in het prachtige Zeeland. Wij hebben een passie voor paarden en dat is aan alles te merken. Dankzij onze respectvolle omgang met paarden bereiken wij meer. Wij hebben paarden van alle niveaus onder onze hoede: van volledig groen tot en met Grand Prix-niveau. Allemaal krijgen ze professionele begeleiding en verzorging van ons hechte team medewerkers. Een gelukkig paard is namelijk goud waard.

VMF Stables ligt op anderhalf uur rijden van Schiphol en slechts een uur van Rotterdam airport. Hierdoor is de accommodatie ook voor internationale contacten goed bereikbaar. De stal heeft beschikking over zo’n 5,5 hectare weidegang, een binnenhal en buitenbaan, verschillende paddocks, ruime boxen en een gemotiveerd team van medewerkers en ruiters. Eigenaresse Liesbeth van Oosten is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en is continu op zoek naar de crème de la crème van dressuurpaarden. Door haar jarenlange ervaring heeft zij daar een goed oog voor ontwikkeld. Dat blijkt wel uit de goed presterende paardenselectie die VMF Stables gehuisvest heeft.

Onze diensten
Een van de diensten die VMF Stables biedt is het trainen en/of uit laten brengen van uw paard op wedstrijd. Om het beste uit u en uw paard te halen bieden wij ook instructie bij een van onze gediplomeerde instructeurs. VMF Stables een veelzijdig bedrijf waarbij alles draait om kwaliteit en het paardenwelzijn.

Internationale klanten
Naast het trainen en uitbrengen van paarden biedt VFM Stables nog extra diensten aan voor haar internationale klanten. Wij verzorgen o.a. het transport van en naar de luchthaven, het boeken van hotelkamers, vervoer tussen het hotel en VMF Stables, de volledige export van uw dressuurpaard en het begeleiden van de keuring van uw dressuurpaard.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie over ons bedrijf kunt u altijd contact opnemen of een bezoek brengen aan onze stallen.