Liesbeth van Oosten

Eigenaresse

Liesbeth brengt haar hele leven al tussen de paarden door.

Liesbeth van Oosten

Na het afronden van de instructeursopleiding en actief te zijn geweest in de wedstrijdsport heeft ze jaren een pensionstal gerund. Met het realiseren van de nieuwe accommodatie van VMF Stables is haar droom uitgekomen en kan ze naast het management genieten van de dressuursport maar vooral van de paarden.

Liesbeth van Oosten Liesbeth van Oosten Liesbeth van Oosten Liesbeth van Oosten

Dressuur- en handelsstal

Met liefde en respect voor het paard

Dressuur- en handelsstal

Welkom bij VMF Stables

VMF Stables is een internationale dressuur- en handelstal die kwaliteit en het paardenwelzijn in een hoog vaandel heeft staan. Wij gaan met passie, liefde en respect om met onze paarden. Ons team van vaste gedreven ruiters en grooms werken en trainen dagelijks met veel plezier met onze passie 'de dressuursport'.

Dressuur- en handelstal VMF Stables is gelegen in het kleine Zeeuwse dorpje Ellemeet op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Dat wij een passie voor paarden hebben is aan alles te merken, door met respect om te gaan met onze paarden bereiken wij meer en halen wij alles uit de talenten die ieder paard afzonderlijk bezit. Onze accommodatie is dan ook gebouwd met alle luxe en comfort voor onze paarden. Wij hebben paarden van alle niveaus onder onze hoede; van volledig groen tot en met Grand Prix niveau. Alle paarden zijn door ons zelf opgeleid. Onze kracht is om op de jonge leeftijd van het paard kwaliteit te herkennen en deze te waarderen.

Stable vlog

Farmana Angel

VMF Artist

Moderne dressuur- en handelstal

Onze voorzieningen

Onze huidige dressuur- en handelsstal is in 2016 volledig opnieuw gebouwd. Met de nieuwbouw is rekening gehouden met het paardenwelzijn in de ruimste zin van het woord. 

Onze binnen-en buitenrijbaan zijn voorzien van een eb en vloed bodem. Zo kunnen wij de beste kwaliteit tijdens de training bewerkstelligen. Onze paarden komen daarnaast dagelijks buiten. De stallen liggen op een terrein van ruim 5,5 hectare. In de zomer genieten de paarden dagelijks van de zilte zeelucht op onze groene weides. In de wintermaanden gaan de paarden dagelijks in onze paddocks en hebben hier onderling contact. Bijna iedere box beschikt over een binnen, buiten en tussenluik. Alles is erop gericht onze paarden zo optimaal mogelijk te verzorgen. 

Moderne dressuur- en handelstal Moderne dressuur- en handelstal

Onze accommodatie:

  • 5,5 hectare
  • 1 binnen piste (20m x 60m)
  • 1 buiten piste (20m x 60m)
  • Verscheidene paddocks
  • 28 ruime en lichte boxen
  • Longeerring
  • Grote overdekte stapmolen
  • Solaria
  • Was-en poetsplaatsen

Vraag meer informatie aan

Een gelukkig paard is goud waard

Een gelukkig paard is goud waard

Wij zijn VMF Stables

Introductie

VMF Stables ligt op anderhalf uur rijden van Schiphol en slechts een uur van Rotterdam The Hague Airport. Zo zijn wij ook ideaal bereikbaar voor internationale contacten.

De stal heeft beschikking over zo’n 5,5 hectare weidegang, een binnen- en buitenrijbaan, verschillende paddocks, ruime boxen en een gemotiveerd team van professionele medewerkers. Eigenaresse Liesbeth van Oosten is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en is continu op zoek naar 'de crème de la crème' van dressuurpaarden. Door haar jarenlange ervaring heeft zij daar een goed oog voor ontwikkeld. Dat blijkt wel uit de goed presterende paardenselectie die VMF Stables gehuisvest heeft.

Wij zijn VMF Stables Wij zijn VMF Stables Wij zijn VMF Stables Wij zijn VMF Stables

Onze diensten

Een van de diensten die VMF Stables biedt is het trainen en/of uit laten brengen van uw paard op wedstrijd. Om het beste uit u en uw paard te halen bieden wij ook instructie bij een van onze gediplomeerde instructeurs. VMF Stables is een veelzijdig bedrijf waarbij alles draait om kwaliteit en het paardenwelzijn.

Internationale klanten

Naast het trainen en uitbrengen van paarden biedt VFM Stables nog extra diensten aan voor haar internationale klanten. Wij verzorgen o.a. het transport van en naar de luchthaven, het boeken van hotelkamers, vervoer tussen het hotel en VMF Stables, de volledige export van uw dressuurpaard en het begeleiden van de benodigde keuringen.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie over ons bedrijf kunt u altijd contact opnemen of een bezoek brengen aan onze stallen.

More informationContact

Contact

Krijn Karelweg 3a
4323 LP Ellemeet
Nederland

Ronald Lammerink
T +31 (0) 6 29501780

Volg ons ook op Facebook

JOB ALERT! GROOM M/V

Full-time functie aangeboden.

JOB ALERT! GROOM M/V

Per direct zijn wij op zoek naar een full-time stalmedewerker m/v. Wij zoeken iemand die ons kleine team komt versterken, iemand met hart voor paarden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel! Geen 9 tot 5 mentaliteit en een persoon die begrijpt dat er in de weekenden ook gewerkt dient te worden.

Het betreft een afwisselende baan in een gezellig team. Mocht je interesse hebben of nog vragen, laat het dan weten.

Je kunt je sollicitatie en motivatie sturen naar info@vmfstales.nl

Voor eventuele vragen kun je bellen of appen naar 06-29501780 

Intern behoort tot de mogelijkheden.

 

VMF Iwan

VMF Kadans

Geert-Jan Raateland

Stalruiter

Geert-Jan is sinds 2019 gedeeltelijk werkzaam voor VMF. Naast de VMF paarden die hij traint heeft hij zijn eigen bedrijf gevestigd in het bedrijf in Ellemeet.

Geert-Jan Raateland

Sinds zijn 6de levensjaar is hij altijd tussen de paarden te vinden. Voor hem bestaat er niks anders dan zijn passie paarden. Vele successen nationaal en internationaal boekte hij reeds. Met VMF Gladiator wilt hij dit jaar de overstap maken naar de Grand Prix.

Geert-Jan Raateland Geert-Jan Raateland

BELGISCH KAMPIOENSCHAP LIER

Geert-Jan en VMF Iwan goed op weg.

BELGISCH KAMPIOENSCHAP LIER

Momenteel verblijft Geert-Jan met VMF Iwan en zijn eigen paard Painted in het Belgische Lier.

Hier nemen ze deel aan de Kampioenschappen in Belgie. Naast het BK zijn er verschillende andere rubrieken waar Geert middels een gastlicentie aan deel neemt.

Woensdag was er een inloop proef voor VMF Iwan waar ze een score van bijna 69% wisten te noteren. Voor Iwan is het goed weer een paar dagen van huis te zijn en weer ervaring op te doen. Gister stond de PSG op het program. Iwan en Geert-Jan lieten een mooie constante verrichting zien met hele mooie verruimingen. Hier scoorde het duo 69%.

Zaterdag sluiten ze het concours af met de kur.

BELGISCH KAMPIOENSCHAP LIER

Farmana Angel

Armani x Sandro Hit

Farmana Angel

Angel

Farmana Angel Farmana Angel

Gladiator wint zijn Grand Prix Debuut in Nispen

Met maar liefst een score van 70,5%

Gladiator wint zijn Grand Prix Debuut in Nispen

Na een aantal wedstrijden HC te zijn gestart was het nu tijd om offiecieel te debuteren in de koningsklasse de Grand Prix.

Ondanks dat de proef nog niet geheel vlekkeloos was, roemde Geet-Jan Gladiator zijn kwaliteiten en top karakter. Het duo weet weer waar hun verbeterpunten liggen en trainen door naar de volgende wedstrijd.

 

Iwan (FNA I am Legend) wint PSG Houten

22 augustus 2021

Iwan (FNA I am Legend) wint PSG Houten

Afgelopen zondag nam Geert-Jan VMF Iwan (voorheen Iam legend) mee naar de wedstrijd in Houten. Hier wisten ze de PSG rubriek te winnen met 70%.

 

 

Dara van der Werf

Stalmanager

Dara van der Werf

Paarden zijn Dara haar lust en haar leven. Vanaf haar 16de werkt ze fulltime als internationaal groom. Ze werkte voor diverse spring en dressuurruiters. Ze reisde met haar paarden de hele wereld over, maar heeft nu haar thuisbasis in haar geboorte provincie Zeeland. Dara is binnen VMF verantwoordelijk voor het stalmanagment.

Chardonnay

Westpoint x Wellington

Chardonnay

.

VMF Gladiator met ruiter Geert-Jan

Video

VMF Gladiator met ruiter Geert-Jan

Dit is een oefen Grand Prix van Gladiator met ruiter Geert-Jan.

Bekijk hier de video

Gladiator

Totilas x Havidoff

Gladiator
Gladiator Gladiator

Artist

Ampere x Don Vino

Artist
Artist Artist

Iwan

Johnson x Florencio

Iwan
Iwan Iwan

Kadans

Zardando x Wynton

Kadans

Jingles

Negro x Nourejev

Jingles

Venturio

Vilancio x Sandro Hit

Venturio

Emma van Schoonhoven

Groom

Emma van Schoonhoven

Van jongs af aan is Emma al werkzaam in de paarden sector. Ze is meerdere jaren werkzaam geweest bij de Kroo in Nieuw en Sint Joosland. In 2019 heeft ze de overstap gemaakt naar Stal van Helden in Soest. Hier heeft ze de kans gehad om veel te leren over de sector zoals het doorrijden van jonge paarden, keuringsklaarmaken en het lesgegeven. In juni 2021 heeft ze haar diploma bedrijfsleider paardensport -en houderij niveau 4 gehaald. Ook is Emma in het bezit van een Orun 2 diploma.
Naast haar werk heeft Emma ook nog een eigen paard (te zien op de foto).

Emma van Schoonhoven